Barion Pixel
Túl régi böngészőt használsz, így oldalunk nem fog megfelelően megjelenni. Kérünk frissíts egy újabbra!

Pilates Plus

Az óra izomzatra, testformára és állóképességre gyakorolt előnyös hatása már néhány alkalom után megmutatkozik. Ez a fajta edzésmódszer nem csak a zsírok elégetésére alkalmas, hanem az állóképesség növelésére is. Az edzés utáni regenerálódáshoz is zsírsavakat használ fel a szervezet energiaforrásként. A gyakorlatokhoz használhatunk pilates eszközöket, melyek a stabilitási készség fejlesztésében és az izomzat erősítésében segítenek, vagy épp az erős ellenállás kifejtésére használatosak.

Válassz időpontot!
A pilates torna tényleg a „nyugati ember jógája”?
A módszer valóban egyfajta átmenetet képez a nyugati és a keleti mozgáskultúra között, ötvözve a keleti jóga jótékony hatásmechanizmusát a nyugati, kissé erőteljesebb, dinamikusabb mozgásritmikával.
Kiknek ajánljuk?
Az Egyesült Államokban már évtizedek óta gyakorolják a Pilates-módszert, amely rendkívül népszerű a fitneszt kedvelők, színésznők, táncosok, és menedzserek körében, s Európában is egyre nagyobb teret hódít.
A módszer célja egy sportos, vékony, esztétikus testalkat felépítése, valamint a szép tartás és tudatos mozgás elsajátítása mindkét nem számára.