Barion Pixel
Túl régi böngészőt használsz, így oldalunk nem fog megfelelően megjelenni. Kérünk frissíts egy újabbra!

Covid tájékoztató

Kedves Vendégek!

Ebben az időszakban még fontosabb az immunrendszer erősítése, hogy ellenállóvá válj a vírusokkal szemben, így mozogni kell csak a körülményekre kicsit jobban odafigyelünk!

Szeretném ha továbbra is az hely lennénk, ahova szívesen jártok a minőségi órák, a családias hangulat és a nyugodt környezetért. Ezért mi is úgy döntöttünk a Sport Cornerrel, hogy bevezetek néhány óvintézkedést, ezért kérem a megértéseteket.

Minden reggel munkába állás előtt testhőmérsékletet mérünk, kezet mosunk, és fertőtlenítjük a termet és annak kellékeit. Tőletek azt kérjük, hogy hőemelkedés vagy betegség esetén maradjatok otthon. Ha megérkeztek a Sport Cornerbe egyből menjetek el kezet mosni. Kérünk titeket a szokásos köszöntési formákat pl.: puszi, kézfogás, ölelés ne alkalmazzátok. Az órákra mindenképp próbáljatok előre bejelentkezni jelenleg 14 főre van korlátozva a terem. Ha a helyzet rosszabbodik és nem lehet a termet látogatni, akkor is lesz lehetőségetek a bérleteiteket lejárni, mert akkor mindent órát online módon tartunk meg.